ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ -ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Α' ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ-ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΔΕΗ.

01/08/1953 - 01/08/1953

Περίληψη

Παρουσία του Βασιλιά Παύλου, του Διαδόχου Κωνσταντίνου, μελών της Κυβέρνησης και άλλων επισήμων πραγματοποιούνται στο Αλιβέρι τα εγκαίνια του νέου θερμοηλεκτρικού εργοστασίου της ΔΕΗ.

Περιγραφή

Ο Βασιλιάς Παύλος, συνοδευόμενος από τον Διάδοχο Κωνσταντίνο, προσέρχεται στο νέο θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Αλιβέρι προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνιά του. Ο Βασιλιάς Παύλος επιθεωρεί το παρατεταγμένο τιμητικό άγημα και χαιρετά τους επισήμους. Στην τελετή των εγκαινίων παρευρίσκονται επίσης οι Υπουργοί Βιομηχανίας Αριστείδης Πρωτοπαπαδάκης, Συγκοινωνιών Χαράλαμπος Ψαρρός και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Καλλίας. Μετά τον αγιασμό και τις ομιλίες του αρχηγού της αμερικανικής αποστολής στην Ελλάδα Μπάροουζ και του Α. Πρωτοπαπαδάκη, ο Βασιλιάς Παύλος, ο Διάδοχος Κωνσταντίνος και οι υπόλοιποι επίσημοι ξεναγούνται στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου