ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



Ο υπουργος Εθνικης Αμυνης ανηλθε χθες στα Ανακτορα και ενημερωσε τον Βασιλεα για τις κινησεις των τουρκικων δυναμεων στην Κυπρο και για τις συγκεντρωσεις των τουρκικων ναυτικων δυναμεων στη Αλεξανδρεττα. Ο υπουργος δηλωσε οτι εχει παρατηρηθει αυξηση των τουρκικων δυναμεων  στην Κυπρο. Ο υπουργος θα μεταβει αεροποροκως στην Αλεξανδρουπολη  για να επιθεωρησει τις στρατιωτικες μοναδες,επιστρεφοντας εις την Αθηνα θα πεταξει  κατα μηκος των συνορων.

Ευχεται  να ειναι  παντα τοσο ευχαριστα ,χαρουμενα και ανωδυνα ,τα διλημματα  που  θα  αντιμετωπισει ,μοιραια , στην ζωη της η μελλουσα  βασιλισσα  των Ελληνων. Για την ωρα -οπως γραφει Γαλλος δημοσιογραφος-η ομορφη πριγκιπισσα  πρεπει να διαλεξει το νυφικο της  αναμεσα στα μοντελα που δημιουργησε γιάυτην ο Γιαννης Ντεσσε,''ο πιο Ελληνας ραφτης  του Παρισιου'' και στα αλλα που  κατ΄εντολη της μητερας της  εφτιαξε ο Δανος Χολγκερ Μπλομ.....
Συγκρουονται τα εθιμα,επιμενουν οι μητερες στις αποψεις τους,γινονται ατελειωτες τηλφωνικες συνδιαλεξεις....
Και η Αννα-Μαρια; Γι΄αυτην ,οπως και για ολες τις νυφες του κοσμου,το φορεμα δεν εχει τοση σημασια.Ενα μονο την απασχολει ,η νεα ζωη που θα αρχισει υστερα απο δυο μηνες ,στο πλευρο του ανδρα που διαλεξε.....

              Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ  ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ  ΤΑΣΣΩ ΚΑΒΑΔΙΑ 
 .ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 12/7/1964


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου