ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Η ΑΥΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΥΨΗΛΟΤΗΣ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ STAR

.
Ο γιος του  βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, μιλά στο Star και τη Ράνια Τραγόμαλλου. 
Αναφέρεται στην νέα του συνεργασία με τον  ξάδελφό του, πρίγκιπα Κάρολο της Αγγλίας, ενώ δεν μένει αδιάφορος απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις.  
Ο Παύλος ο γιος του  βασιλιά Κωνσταντίνου με την Μαρί Σαντάλ και τα πέντε παιδιά του ζει στην Αμερική όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Τον συναντήσαμε στην Αθήνα κατά την πρόσφατη επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα της Αγγλίας, Κάρολου.
Άλλωστε  είναι Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του «Prince's Trust International», του ιδρύματος του Καρόλου που σκοπό έχει να βοηθήσει νέους  να επιμορφωθούν επαγγελματικά και στην συνέχεια να βρουν εργασία.
Ο Παύλος επικεφαλής του νέου ιδρύματος του Κάρολου στην Ελλάδα
Iσχυροί είναι οι δεσμοί της βασιλικής  οικογένειας της Αγγλίας με την βασιλικη οικογένεια της Ελλαδος. Ο Κάρολος και ο Κωνσταντίνος είναι ξαδέλφια ενώ οι δυο οικογένειες έχουν συνδεθεί και μέσω βαπτίσεων. Ο βασιλευς Κωνσταντίνος είναι νονός του επιδοξου διαδοχου του βρετανικου θρονου πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος με τη σειρά του έχει βαπτίσει τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον γιο του διαδοχου Παύλου και της Μαρί Σανταλ. Ένας από τους νονούς της πρωτότοκης κόρης του ζευγαριού της Μαρίας Ολυμπίας, είναι ο Πρίγκιπας Κάρολος.
Παύλος: «Με θυμώνει αν κάποιος πειράξει τη σημαία μου»
Παρακολουθεί πάντα τις εξελίξεις στην Ελλάδα και φυσικά δεν αντιμετωπίζει αδιάφορα τις προκλήσεις της Τουρκίας.
Πιστεύει πολύ στη νέα γενιά. Πατέρας πέντε παιδιών και ο ίδιος γνωρίζει τις δύσκολες και τις αβέβαιες συνθήκες στις οποίες καλούνται οι νέοι να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου