ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Λιγα Λογια για την Καταγωγη του Βασιλεως Γεωργιου του Α!

ΙΩΑΝΝΗΣ  Α  ΤΣΙΜΙΣΚΗΣ
                                        .
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α΄  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ

      1. Ο αυτοκρατορας του Βυζαντιου Ιωαννης Α Τσιμισκης παντρεψε  την  ανιψια του  Θεοφανω Σκληραινα το 972 μΧ.,που ηταν επισης ανεψια του Αυτοκρατορα Νικηφορου Φωκα Β και αδελφη του αυτοκρατορα Βασιλειου του Β του Βουλγαροκτονου, με τον Γερμανο Πριγκιπα Οθωνα Β. 

    2. Παρακατω παρατιθεται ο καταλογος  των απογονων της Αυτοκρατειρας Θεοφανους  μεχρι τις ημερες μας και αποδεικνυεται  ετσι ιστορικα οτι στις φλεβες του βασιλεως των Ελληνων Γεωργιου του Α ετρεχε αιμα βυζαντινο

   3.Παιδια,εγγονια , δισεγγονα κοκ  της Θεοφανους κατα αυξουσα χρονολογικη σειρα.
     α.Matilda  of Germany,countess of Palatine ,of Lotharingia.
     β.Richeza of  Lotharingia 1000-1063
     γ.Gertrude of Poland 1025-1108,πριγκιπισσα της Πολωνιας και του Κιεβου.
     δ.Γιαροπολκ Ιζιασλαβιτς ,Βασιλευς του Κιεβου.
     ε.Anastasiya Yaropolkina.
     στ.Βαλντεμαρ Β βασιλευς της Δανιας, 1170-1241.Οικος Εστριντσεν.
     ζ. Ερικ Ε βασιλευς της Δανιας.Οικος Εστριντσεν.
     η. Αβελ βασιλευς της Δανιας .Οικος Εστριντσεν.
     θ. Χελντβιγκ,πριγκιπισσα Δανιας , με πατερα απογονο του βασιλια Ερικ Ε και με μητερα  απογονο του βασιλια Αβελ,ηταν η μητερα  του  Χριστιανου Α βασιλια της Δανιας απο τον οικο του Ολντενμπουρκ ο οποιος βασιλευει  μεχρι σημερα  στην Δανια.
   4. Ο  οικος  του  Ολντενμπουρκ  εχει  δωσει  νεοτερους κλαδους 
βασιλικων οικων 
       α. Τον οικο Σλεσβιχ-Χολσταιν -Γκοτορπ, στον οποιον ανηκει η τσαρικη οικογενεια της Ρωσιας  και αρα  ανηκει και η Βασιλισσα Ολγα των Ελληνων ,η γυναικα του βασιλεως Γεωργιου Α.
       β. Τον οικο Σλεσβιχ-Χολσταιν-Σοντερμπουρκ-Γλυσκσμπουρκ, στον οποιο ανηκουν η βασιλικη οικογενεια της Δανιας και η βασιλικη οικογενεια της Ελλαδος.

     5. Αρα  στις φλεβες του βασιλεως  Κωνσταντινου Β τρεχει αιμα βυζαντινων αυτοκρατορων απο δυο κατευθυνσεις ,απο τον προπαππου του βασιλεα Γεωργιο τον Α και απο την προγιαγια του βασιλισσα  Ολγα. 

    6. Στους  πριγκιπες  και στις  πριγκιπισσες  τους γιους και τις κορες
του βασιλεα Κωνσταντινου Β τρεχει αιμα βυζαντινο απο τρεις  κατευθυνσεις  απο τον  προ-προ παππου  και   απο  προ-προ γιαγια και απο την μητερα  αυτων την  βασιλισσα Αννα-Μαρια  που ειναι και πριγκιπισσα  της Δανιας. 

    7.Τα  στοιχεια εχουν ληφθει απο την wikipedia.  

   8. Ο αυτοκρατορας Ιωαννης  Α Τσιμισκης  ανηκε  στην αξιολογη  βυζαντικη Μακεδονικη Δυναστεια.


Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ




1 σχόλιο:

  1. μεσω λοιπον του πριγκιπα Ανδρεα ,του συζυγου της βασιλισσας Ελισαβετ Β της Βρετανιας το βυζαντινο αιμα εχει φτασει και στηνβασιλικη οικογενεια της Αγγλιας !Διοτι ο πριγκιπας Ανδρεας ηταν γιος του Βασιλεως των Ελληνων Γεωργιου Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή