ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Πρίγκιπας Παύλος: Επικεφαλής του Οργανισμού «The Prince’s Trust International»


ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΝΕΑ / 03/05/2017

Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 ανακοινώθηκε η έναρξη της δραστηριότητας στην Ελλάδα του «The Prince’s Trust International». Πρόκειται για τον φιλανθρωπικό οργανισμό που ίδρυσε το 1976 ο πρίγκιπας Κάρολος, διάδοχος του Βρετανικού θρόνου και που αποκτά πλέον τον διεθνή του βραχίονα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Μέγκος



Επικεφαλής του Ιδρύματος στην χώρα μας, ο πρίγκιπας Πάυλος, αναλαμβάνοντας την προεδρία της συμβουλευτικής επιτροπής. Ο πρίγκιπας Παύλος έχει μια ισχυρή επιθυμία για την ασφάλεια, την σταθερότητα και την ευημερία της Ελλάδας, στους κρίσιμους αυτούς καιρούς που διανύουμε. Η έμφυτη αίσθηση του καθήκοντος του ως Έλληνας και οι σκέψεις του για το καλό της χώρας μας αναπτύχθηκαν στο δικό τους χρόνο και δραστηριοποιείται πλέον δυναμικά.

«Πριν από λίγο καιρό, μου ζήτησε ο πρίγκιπας Κάρολος να αναλάβω πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής του «The Prince’s Trust International». Δέχθηκα μετά χαράς, και από πλευρά μου του ζήτησα να ξεκινήσουμε από τη χώρα μου», εξηγεί στον δημοσιογράφο κ. Χρήστο Ζαμπούνη, για την ΕΣΤΙΑ.



Σκοπός του Prince’s Trust είναι να βοηθά τους νέους από 13 έως 30 ετών να επιμορφωθούν επαγγελματικώς και στην συνέχεια να βρουν εργασία. Στα σαράντα χρόνια που λειτουργεί στην Αγγλία, ο οργανισμός έχει συντελέσει στην επαγγελματική αποκατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων, μη προνομιούχων νέων, από μονογονεϊκές οικογένειες, αστέγων, ψυχικά ασθενών ή αποφυλακισθέντων. Από φέτος, με αφετηρία την χώρα μας, το σωματείο θα δραστηριοποιείται και διεθνώς. Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει δημιουργήσει 16 επιπλέον φιλανθρωπικούς οργανισμούς, στους οποίους προεδρεύει έως σήμερα. Αυτοί οι οργανισμοί αφορούν την παιδεία, τη νεολαία, το περιβάλλον, την επιχειρηματικότητα, διεθνείς δράσεις και άλλα σημεία. Είναι ο προστάτης περισσοτέρων από 350 φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και οργανισμών, που εκτείνονται σε όλη την Κοινοπολιτεία.



Οι επόμενες κινήσεις του πρίγκιπα Παύλου θα είναι η συνεργασία με ελληνικά φιλανθρωπικά σωματεία για την εκπόνηση ειδικών προγραμμάτων απασχόλησης και εκπαίδευσης νέων στην χώρα μας. Το «όλον» θα γίνει με διακριτικότητα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, διότι αυτές δεν συνάδουν με την νοοτροπία του Θεσμού.

http://www.royalchronicles.gr/the-princes-trust-international-greece/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου