ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΩΝΥΜΟ !


 Ποια είναι η αντίδραση του Βασιλέως Κωνσταντίνου ως προς την ανάκληση της ιθαγένειάς του; Γιατί δεν υιοθετεί κάποιο επώνυμο;

Ο πρώην βασιλεύς γεννήθηκε στην Ελλάδα, είχε Έλληνες γονείς, μεγάλωσε στην Ελλάδα, φοίτησε και στις τρείς στρατιωτικές σχολές και ως το 1994 διέθετε Ελληνικό διαβατήριο.

Κέρδισε για την Ελλάδα Χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο, το πρώτο μετά από 50 χρόνια. Τέσσερις γενεές της οικογένειάς του υπηρέτησαν την Ελλάδα, αγωνίστηκαν σε όλους τους πολέμους της και κατά τη βασιλεία τους η Ελλάδα διπλασιάστηκε σε έκταση.

Είναι επίσης αποδεδειγμένο, ότι η δυναστεία από την οποία κατάγεται η Ελληνική Βασιλική Οικογένεια δεν είχε ποτέ επώνυμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου