ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΙΣΟΝ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ !!!

Αγαπητοι  φιλοι  δειτε  τις  παρακατω εικονες και φανταστειτε το  σκοτεινο μελλον που  ερχεται για την Ευρωπη και για την Ελλαδα !
Για οποια  εθνικη  συμφορα θα ακολουθησει  ο μονος υπευθυνος ειναι ο ''κυριαρχος''λαος που  ψηφιζει ...ανδρεικελα !!!
Η Περσια του  Σαχη ! Η Περσια του 1970. Η Γαλλια  ειναι υπευθυνη για την εκδιωξη του Σαχη  και για την οπισθοδρομηση του λαου της Περσιας .
Θαυμάστε  την   Περσια των μουλάδων !! 
Το Βασιλειο του Αφγανισταν το  1967  και η ''δημοκρατια'' του Αφγανισταν το 2011.Η Αμερικη ειναι υπευθυνη  για τα χαλια της κοινωνιας στο Αφγανισταν, εβαλε βετο  στην επιστροφη του Αφγανου βασιλεα !
ΟΙ  ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ  ΤΟ 1953  ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥΣ...
ΚΑΙ  ΙΔΟΥ  ΠΟΥ  ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ 2004.....!
ΝΑ ,Η  ΟΛΑΝΔΙΑ  ΤΟ 1980.....
ΙΔΟΥ  Η ΙΔΙΑ  ΣΚΗΝΗ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ 2011....Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ  ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ  ΙΣΛΑΜΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΝΤΗΛΑ.....ΠΡΩΤΑ  ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ  ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου