ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Οι 11 χώρες με την καλύτερη ποιότητα ζωής για το 2016

Οι περισσοτεροι  βασιλιαδες  της Ευρωπης  ειναι  συγγενεις του  δικου  μας βασιλια

Αντώνιος Παρασκευόπουλος: Οι 11 χώρες με την καλύτερη ποιότητα ζωής για το 2...: Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ)...
Ο ΟΟΣΑ εξέτασε 34 χώρες λαμβάνοντας ως βάση 11 παραμέτρους, όπως την ευεξία, την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή, την ασφάλεια, την οικονομική δυνατότητα, το μορφωτικό επίπεδο των πολιτών τους καθώς και την περιβαλλοντική κατάσταση.
Χρησιμοποίησε επίσης δεδομένα των Ηνωμένων Εθνών, των εθνικών στατιστικών υπηρεσιών και της ερευνητικής εταιρίας Gallup .

Κατέληξε στο λοιπόν στο συμπέρασμα ότι οι χώρες με την καλύτερη ποιότητα ζωής είναι οι εξής 11:

1) Νορβηγία            εχει  βασιλιά


2) Αυστραλία        εχει  βασιλιά

 3) Δανία             εχει  βασιλιά

 4) Ελβετία 

5) Καναδάς            εχει  βασιλιά

6) Σουηδία             εχει  βασιλιά

7) Νέα Ζηλανδία   εχει  βασιλιά

8) Φινλανδία  

9) ΗΠΑ 

10) Ισλανδία 

11) Ολλανδία     εχει  βασιλιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου