ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Πρωτοφανή γεγονότα για τα πολιτειακά μας χρονικά

Το παρακατω αρθρο  ερχεται να επιβεβαιωσει  τα οσα λεμε τοσον καιρο για τον αχρηστο πλεον θεσμο την προεδριας της δημοκρατιας. Ειναι ενα περιττο εξοδο και ενα κακογουστο θεατρο. Τι εξυπηρετει η υπαρξη του; Απολυτως τιποτε. Πρεπει να καταργηθει. Η δημοκρατια που υπαρχει σημερα στην ελλαδα ειναι μια συγκαλυμενη πρωθυπουργικη δικτατορια. Ο προεδρος της δημοκρατιας ειναι δεσμιος του πρωθυπουργου,ειναι υπαλληλος του πρωθυπουργου,ειναι εξαρτημα του πρωθυπουργικου γραφειου απο οπου και δεχεται τις εντολες. Θα ηταν μια ελαφρυνση της οικονομιας και μια περιστολη σπαταλης αν δεν υπηρχε. Δεν προσφερει απολυτως τιποτε.
Βαρεθήκαμε εμείς να κάνουμε κριτική στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (γιατί αποφασίσαμε ότι η γυναίκα είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως), άρχισαν αίφνης να της κάνουν κριτική φιλικά της ΜME. Διαβάσαμε σημειώματα έγκριτων συναδέλφων για το «αχρείαστο γλέντι» Σκέρτσου – Πατέλη στο οποίο παρέστη και η Πρόεδρος, επικροτώντας την πλειοψηφία που διαμορφώθηκε. Με δηκτικές αναφορές στο πρόσωπό της.



Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε παρά τούτο: πράγματι, αυτά είναι γεγονότα πρωτοφανή για τα πολιτειακά μας χρονικά. Δείχνουν πόσο έχουν φτηνύνει τα αξιώματα. Αλλά η περί ου ξέρει καλά τι κάνει, και ας εκτίθεται. Δίδει διαρκώς εξετάσεις έξω. Γιατί το διαβατήριο από εκεί το έλαβε πρώτα με την υπόθεση του Ρώσου «Μίστερ Bitcoin», που επί των ημερών της εξεδόθη στη Γαλλία, και κατόπιν από τον Κυριάκο.

Βεβαίως, αν ο Μητσοτάκης είναι ο πονηρός που ξέρουμε, θα βρει ανάλογη λύση, αλλά όχι την ίδια, όταν έρθει η ώρα της κρίσης. Για έναν απλό λόγο: μια Πρόεδρος που διανύει τη δεύτερη και τελευταία θητεία της θα αισθάνεται ελεύθερη, για λόγους υστεροφημίας, να κάνει τη ζωή δύσκολη σε μια κυβέρνηση χωρίς το παραμικρό κόστος. Θα είναι μια «ανεξέλεγκτη» Πρόεδρος. Οι Μητσοτάκηδες πάντα τα μετρούν αυτά. Δεν θέλουν να αγοράζουν τον πονοκέφαλό τους.

Ολα τα λεφτά, πάντως, στο συγκεκριμένο δείπνο σε wine bar -που, χωρίς να είναι γκέι, είναι σημείο συνάντησης λεσβιών- ήταν το πρόσωπο του συντρόφου της Προέδρου Παύλου Κοτσώνη. Ο άνθρωπος έμοιαζε να υποφέρει.

https://www.olympia.gr/1581323/apopsi/protofani-gegonota-gia-ta-politeiaka-mas-chronika/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου