ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ-ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ: Η κυρία Σακελλαροπούλου είχε γίνει περίπου… παράρτημα της Κοινωνικής Κουζίνας και τώρα που ξέσπασε σάλος, ουδέν λέγει)

 ΜΕΓΑ ΑΤΟΠΗΜΑ...ΔΕΝ  ΤΙΜΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΣ.


Η υπόθεση του Κώστα Πολυχρονόπουλου και η διαχείριση από αυτόν (χωρίς παραστατικά, βεβαίως βεβαίως) του πακτωλού των χρημάτων που εισέρρεαν στην οργάνωση Κοινωνική Κουζίνα (που δεν είχε λάβει επίσημη μορφή) φαίνεται να απασχολεί τους πάντες πλην της Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι γνωστό ότι έχει διανείμει συσσίτια για λογαριασμό της οργάνωσης (24 Δεκεμβρίου 2020 και ξανά στις 27 Δεκεμβρίου 2021) και έχει τιμήσει τον Πολυχρονόπουλο με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικος (22 Σεπτεμβρίου 2023).

Αρκετοί, όμως, δεν θυμούνται ότι τον Μάρτιο του 2022, όπως μας ενημερώνει η προεδρική ιστοσελίδα,
«η Προεδρία της Δημοκρατίας προσέφερε προμήθειες για περίπου 4.000 μερίδες φαγητού στην Κοινωνική Κουζίνα “Ο Αλλος Ανθρωπος” του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, ο οποίος ταξίδεψε στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας και μαγείρεψε για τους πρόσφυγες του πολέμου».



Στη εικόνα μερικά από τα αποτελέσματα για τον «Αλλον Ανθρωπο» που προκύπτουν από την αναζήτηση στην ιστοσελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Επιπλέον, στις πολλές «συνέργειες» Πολυχρονόπουλου – Σακελλαροπούλου περιλαμβάνεται και η ακόλουθη που μπορεί να εντοπίσει κάποιος στο προεδρικό site presidency.gr: «Ο σεφ της Προεδρίας Βασίλης Μπέκας, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος της Κοινωνικής Κουζίνας “Ο Αλλος Ανθρωπος” και ο Δημήτρης Παντζαρτζίδης του παραδοσιακού καφενείου “Στου Μήτσου” μαγείρεψαν και μοίρασαν 300 μερίδες φαγητού σε άπορους συμπολίτες μας στην πλατεία Αριστοτέλους. Η δαπάνη καλύφθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας».

Η δαπάνη, φυσικά, δεν καλύφθηκε έτσι γενικά και αόριστα «από την Προεδρία της Δημοκρατίας» αλλά από τους Έλληνες φορολογουμένους που πληρώνουν μαλλιοκέφαλα για να κάνει η κυρία Σακελλαροπούλου ό,τι της καπνίσει.

Αφού, λοιπόν, πληρώνουμε τον λογαριασμό, αξιώνουμε από την -όχι και τόσο δημοφιλή- Πρόεδρο να μας αποδώσει λογαριασμό. Να πει καθαρά και ξάστερα:

Α) Ελαβε ποτέ η Προεδρία της Δημοκρατίας έστω 1 (ολογράφως ΕΝΑ) παραστατικό από τον Πολυχρονόπουλο για όσα πήρε η οργάνωσή του και τα χρεώθηκε ο λαός;

Β) Ερεύνησε η Προεδρία της Δημοκρατίας το ποιόν του ανδρός και την ίδια την οργάνωσή του πριν τον βραβεύσει;

Γ) Τίνος ήταν η πρωτοβουλία να αποκτήσει τόσο στενές σχέσεις η Προεδρία με την οργάνωση του Πολυχρονόπουλου; Ηταν δική της;

Δ) Προτίθεται να καλύψει η ίδια τα ποσά που χρέωσε τους Ελληνες για να δώσει φαγητά ή άλλες (άγνωστες σε εμάς) διευκολύνσεις στον Πολυχρονόπουλο;

Ε) Σκοπεύει να ανακαλέσει, ή έστω να αναστείλει, την ισχύ του επαίνου που έδωσε στον Πολυχρονόπουλο μέχρι η Δικαιοσύνη να αποφανθεί για τα πεπραγμένα του;

https://radar-gr.blogspot.com/2024/02/blog-post_482.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου