ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΨΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΑΡΟΛΟΥ Γ'

Η Αυτης  Μεγαλειότητα  Βασίλισσα Aννα-Mαρια των Ελληνων, η Αυτου Βασιλικη Υψηλοτης ο Παύλος, ο Πρίγκιπας Διαδοχος  των Ελληνων και η Μαρί-Σαντάλ, Πριγκίπισσα Διαδοχου των Ελληνων  παραβρεθηκαν  στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ ́ και της Βασίλισσας Καμίλα στο Αββαείο του Westminster σήμερα. Ο Κάρολος Γ ́ και η Καμίλα  στεφθηκαν Βασιλιάς και Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας και των άλλων βασιλείων της Κοινοπολιτείας.

 

.
Ο Βασιλιάς Κάρολος είναι ο νονός της κόρης του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, της Πριγκιπισσας Μαρίας Ολυμπίας.
Επίσης, ο  βασιλιάς Κωνσταντίνος  Β' ήταν ο νονός του πρίγκιπα Γουίλιαμ, του διαδόχου του βρετανικού θρόνου , ενώ την κόρη του  βασιλιά Κωνσταντινου Β' ,την  πριγκιπισσα Θεοδώρα των Ελληνων ,είχε βαφτίσει η βασίλισσα Ελισάβετ Β'.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου