ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Τόμας Φλορ: Ο πεθερός του πρίγκιπα Φίλιππου αγόρασε το πιο ακριβό διαμέρισμα-φιλέτο στο κέντρο της Αθήνας

 

Τόμας Φλορ: Ο πεθερός του Φίλιππου αγόρασε διαμέρισμα-φιλέτο στο κέντρο της Αθήνας

δισεκατομμυριούχος πατέρας της Νίνα Φλορ και πεθερός του πρίγκιπα Φιλίππου, Τόμας Φλορ αγόρασε ένα υπερπολυτελές ακίνητο στην «καρδιά» της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ηρώδου Αττικού. 

Η τιμή του ακινήτου, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αγγίζει τα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται προφανώς για ένα διαμέρισμα σε μια από τις πολύ συγκεκριμένες και μετρημένες πολυκατοικίες που βρίσκονται στην περιοχή των ανακτόρων και ένα από τα λιγοστά διαμερίσματα τέτοιου τύπου που βρίσκονταν προς πώληση στην ελληνική πρωτεύουσα.

Βρίσκεται σε όροφο που του επιτρέπει να έχει θέα στην Ακρόπολη, το Λυκαβηττό, το Παναθηναϊκό Στάδιο αλλά και ευρύτερα στην πόλη, με το μάτι να ανοίγει ως τη θάλασσα και την Αίγινα. Θέα που σίγουρα θα ευχαριστεί τον Τόμας Φλορ ο οποίος σε ανάρτησή του στο Instagram το 2020 δήλωνε με μια φωτό της Ακρόπολης... «απλά υπέροχο». 

Ο σκοπός της αγοράς του διαμερίσματος παραμένει άγνωστος, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για ένα δώρο στην μοναχοκόρη του Νίνα Φλορ, επίσης δραστήρια επιχειρηματία, σύζυγο του Φίλιππου.

Και ο πρίγκιπας Φίλιππος ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα, εδώ άλλωστε και σε μικρή απόσταση από το εν λόγω διαμέρισμα, διαμένει και η μητέρα του Βασιλισσα  Αννα-Μαρία. Πέρα από τη μητέρα της οικογένειας και τον πρίγκιπα Νικόλαο με την Τατιάνα κανείς άλλος δεν είχε σπίτι στην Αθήνα και όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα εκτός από τον πρίγκιπα Παύλο και την Μαρί Σαντάλ κατοικία στην ελληνική πρωτεύουσα έψαχνε και ο μικρός γιος της οικογένειας.

Σε κάθε περίπτωση είτε το σπίτι καταλήξει στον Τόμας Φλορ, είτε στην κόρη του Νίνα, αναμένεται το επόμενο διάστημα να ξεκινήσουν εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης. Τα σπίτια και των δύο σε Ελβετία και Λονδίνο αντίστοιχα έχουν φιλοξενηθεί πολλές φορές στις σελίδες περιοδικών αρχιτεκτονικής ως επιτομή του στιλ και της χλιδής.

Ο Τόμας Φλορ, είναι ιδιοκτήτης ενός επταώροφου σπιτιού 3.250 τετραγωνικών μέτρων στο Σεν Μόριτζ, το οποίο διαθέτει βιβλιοθήκη, κινηματογράφο, κάβα κρασιών, spa, αίθουσα διαφημίσεων, γήπεδο σκουός, πιτσαρία και αίθουσα μπόουλινγκ και έχει περιγραφεί ως βίλα αλά Τζέιμς Μποντ. Στο Σεν Μόριτζ είχε γίνει και ο πρώτος πολιτικός γάμος της Νίνα Φλορ με τον πριγκιπα Φίλιππο,οπου παραβρεθηκε και ο Βασιλευς Κωνσταντινος Β΄.

Ο Τόμας Φλορ κατάγεται από την Ελβετία και είναι ο ιδιοκτήτης του αεροπορικού Ομίλου, «VistaJet», τον οποίο ίδρυσε το 2004. Πρόκειται για έναν στόλο 72 ιδιωτικών τζετ που εκτελούν πτήσεις σε 187 χώρες του κόσμου, ενώ ο Όμιλος κατάφερε όχι μόνο να επιζήσει αλλά και να αυξήσει τα κέρδη του και στην περίοδο της πανδημίας.

Ο Φλορ ξεκίνησε την καριέρα του από την πτωχευμένη σήμερα εταιρεία υπολογιστών και χρηματοοικονομικών Comdisco, έγινε πρόεδρος το 1997 και παραιτήθηκε 7 χρόνια αργότερα για να ξεκινήσει τη VistaJet. Πλέον ο ίδιος παραμένει και σήμερα ιδιοκτήτης του 80% της εταιρείας, η αξία της οποίας αποτιμάται σε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τη Wikipedia, το 2003 αγόρασε το πρώτο του Bombardier Learjet 60. Το 2016 ο Τόμας Φλορ, ο οποίος περνά πάνω από 800 ώρες στον αέρα κάθε χρόνο, ανακηρύχθηκε Επιχειρηματίας της Χρονιάς από τα βραβεία The Living Legends of Aviation.

Ζει στο Σεντ Μόριτζ της Ελβετίας και έχει ως χόμπι το να αγωνίζεται στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

https://www.a-sosnews.com/2023/05/blog-post_415.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου