ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΤΑΤΟΊ΄ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ!

Φωτιά στο Τατόι: Οι φλόγες στους βασιλικούς τάφους- Μάχη για τα κοντέινερς με τα 100.000 πολύτιμα αντικείμενα [Βίντεο]

Η φωτιά κατέβηκε προς το δρόμο που ενώνει τη Βαρυμπόμπη με τα Βασιλικά Κτήματα

ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAMPUBLISHED 05 ΑΥΓ. 21 (18:42)



Νέα εστία φωτιάς καίει εδώ και περίπου μία ώρα, όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος Δ.Σ. Αχαρνών Θέμης Οικονόμου στην περιοχή που βρίσκονται τα Βασιλικά Κτήματα. Η φωτιά κατέβηκε προς το δρόμο που ενώνει τη Βαρυμπόμπη με τα Βασιλικά Κτήματα. Η περίμετρος της πυρκαγιάς είναι πλέον πολύ μεγάλη κάτι που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.
"Πίσω από την ταβέρνα ‘Θέα’ έχει φωτιά. Εκεί δεν έχουν ρίξει ακόμα με τα εναέρια μέσα.", είπε ο Θέμης Οικονόμου.
Ειδικότερα, συναγερμός έχει σημάνει στο Κτήμα Τατοΐου καθώς η φωτιά έχει εισβάλλει στο εσωτερικό του, και βρίσκεται γύρω από το βασιλικό κοιμητήριο, μια ανάσα από τα ειδικά κοντέινερς όπου φυλάσσονται τα περίπου 100.000 πολύτιμα αντικείμενα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Σε απόσταση αναπνοής από το Τατόι η πυρκαγιά - Κοντά στα κοντέινερ με τους ανεκτίμητους θησαυρούς

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, που βρέθηκε στην περιοχή επιβεβαίωσε πως η φωτιά που έχει ξεσπάσει εντός του Κτήματος Τατοΐου είναι εκτεταμένη και πως επιχειρούν όλα τα διαθέσιμα μέσα προκειμένου να καταφέρουν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

"Δίνεται μεγάλη μάχη από όλους μας προκειμένου να ελεγχθεί η φωτιά και να μην υποστούν ζημιές τα κινητά και ακίνητα μνημεία του Κτήματος Τατοΐου" δήλωσε στο protothema.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου