ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

HTAN H 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΡΓΟ ΤΗΣ CIA?


      Κυκλοφορησε ενα αρθρο στο ιντερνετ  που αφορουσε  στην  εφευρεση  ενος 94χρονου ελληνα εφευρετη  σχετικα  με την παραγωγη ηλεκτρικου  ρευματος  απο την θαλασσα.
     Το αρθρο  ειναι σπουδαιο  σε οτι αφορα την ανακαλυψη αλλα ειναι εξισου σπουδαιο και για μια ομολογια πολιτικου τυπου που  περιεχει.
     Ο εφευρετης  δουλευε το 1967  στην ελληνικη πρεσβεια με την ιδιοτητα του αεροπορικου  ακολουθου. «Το 1967 ημουν αεροπορικός ακόλουθος στην πρεσβεία μας στις ΗΠΑ, όταν η CIA μού ζήτησε να μετάσχω στο πραξικόπημα. Αρνήθηκα και με αποστράτευσαν».
      Ο κ.Κωστας Χατζηλακος 94  ετων σημερα, καταθετει οτι η CIA οργανωσε το πραξικοπημα των απριλιανων,επιορκων αξκων! Επισης απο τα λεγομενα του  φαινεται   οτι η CIA ηταν παντοδυναμη τοτε,ειχε λογο στις κρισεις των στελεχων του Στρατου. 
       Απο τα λεγομενα του αντιπτεραρχου ε.α. Κωστα Χατζηλακου  βγαινει το συμπερασμα οτι δεν υπηρχε  κομμουνιστικος κινδυνος τοτε, βγαινει το συμπερασμα οτι οι απριλιανοι επιορκοι αξιωματικοι δεν ηταν πατριωτες αλλα μαριονετες της Αμερικανικης πολιτικης στην Ελλαδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ κ.ΧΑΤΖΗΛΑΚΟΥ
 https://kyklwpas.blogspot.com/2018/12/94.html

                            ΙΔΟΥ   ΤΟ  ΣΧΕΤΙΚΟ  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ  ΤΗΣ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου