ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Ο Βασιλιάς Παύλος και η Βασίλισσα Φρειδερίκη επισκέπτονται το Θρυλόριο Ροδόπης


             29/10/1957 - 29/10/1957Περίληψη
Ο Βασιλιάς Παύλος και η Βασίλισσα Φρειδερίκη επισκέπτονται το Θρυλόριο Ροδόπης και παρίστανται στην τελετή εγκαινίων του τοπικού Σπιτιού του Παιδιού.
Περιγραφή
Στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιούν στη βόρεια Ελλάδα, ο Βασιλιάς Παύλος και η Βασίλισσα Φρειδερίκη φθάνουν με αυτοκίνητο στο Θρυλόριο Ροδόπης, όπου τους υποδέχονται οι τοπικές Αρχές και οι κάτοικοι του χωριού. Ο Βασιλιάς Παύλος και η Βασίλισσα Φρειδερίκη παρίστανται στην τελετή των εγκαινίων του Σπιτιού του Παιδιού Θρυλορίου. Μετά τον αγιασμό, η Βασίλισσα Φρειδερίκη παραδίδει τη σημαία του Σπιτιού του Παιδιού σε νεαρό αγόρι. Έπαρση της σημαίας. Άνδρες και γυναίκες χορεύουν παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς στον προαύλιο χώρο του Σπιτιού του Παιδιού, ενώ ο Βασιλιάς Παύλος και η Βασίλισσα Φρειδερίκη παρακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου