ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΜΑΣ.

Μια κομψή εικόνα: Ο Πρίγκιπας Κωνσταντίνος της Ελλάδας (μετέπειτα βασιλιάς Κωνσταντίνος Β'). , 1940-2023) και η BMW 507 Roadster του, γύρω στο 1959. Η ρίγα στη στολή του υποδεικνύει ότι ο πρίγκιπας ήταν ήδη υπολοχαγός του Ναυτικου  εκείνη την εποχή. Η νέα βασιλική οικογένεια της Ελλάδας (από το 1863) προέρχεται από τον οίκο Schleswig-Holstein-Sonderburg-Glücksburg (όπως η τελευταία Γερμανίδα αυτοκράτειρα, Auguste Viktoria) - και η μητέρα του Κωνσταντίνου ήταν εγγονή της Βικτόρια Λουίζας του Ανόβερου, της δυναστικης οικογενειας  των Ουέλφων. 
Αν και ο Κωνσταντίνος Β ́ ήταν ζυμωμενος με τον Στρατο, ο δικός του στρατός τον απομάκρυνε από το αξίωμα του μετά από περίπου 3 1/2 χρόνια τον Δεκέμβριο 1967 

Η BMW 507 το 1955 κυκλοφορησε  στο κοινό, αλλά η παραγωγή ξεκίνησε μόλις τον Νοέμβριο του 1956. Σε δύο σειρές, σε καθαρά χειροποίητα, μέχρι το τέλος του 1959 παρήχθησαν συνολικά 252 αντίτυπα, στα οποία περιλάμβαναν ένα πρωτότυπο και τρία οχήματα προ σειράς. Τα οχήματα της σειράς 2 είναι, για παράδειγμα, ορατά στο ταμπλό τους με μεγάφωνο πάνω από το ραδιόφωνο, η αντλία της δεξαμενής κάθεται στον πίσω δεξί προφυλακτήρα... Τροφοδοτείται από κινητήρα V8 3,2 λίτρων ικανό να αποδώσει 150 ίππους (υψηλότερη συμπιεσμένη έκδοση στις ΗΠΑ: 165 ίπποι), ανάλογα με την έκδοση, ήταν εφικτά 190 έως 220 μίλια/ώρα.
Φωτογραφία: greekroyalfamily. gr - Ευχαριστώ πολύ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου