ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Βασίλισσα Άννα Μαρία: Σπάνιες Εικόνες της στα Ανάκτορα στο Τατόι

 Η βασίλισσα Άννα Μαρία είναι μια προσωπικότητα χαμηλών τόνων.

Η βασίλισσα Άννα Μαρία ήταν παντρεμένη με τον βασιλιά Κωνσταντίνο Β’, τον  βασιλιά των Ελλήνων, και απέκτησαν τον πρίγκιπα Παύλο, τον πρίγκιπα Φίλιππο, τον πρίγκιπα Νικόλαο, και τις πριγκίπισσες Θεοδώρα και Αλεξία.

Η Άννα Μαρία λατρεύει την οικογένειά της. Στις ακόλουθες εικόνες θα τη δείτε στα ανάκτορα στο Τατόι, όπου ποζάρει με τον Κωνσταντίνο Β’, ενώ μάλιστα κυοφορούσε τον Παύλο.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Τατόι, το 1967. Η βασίλισσα Άννα Μαρία και ο βασιλιάς Κωνσταντίνος Β’ ήταν παντρεμένοι για σχεδόν 59 χρόνια..
.
.
.
Ο Βασιλιας Κωνσταντίνος Β’ έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου 2023 από πολυοργανική ανεπάρκεια και πλήθος κόσμου ταξίδεψε στην Ελλάδα για να τον αποχαιρετήσει. Με απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής οι σημαίες στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στα γραφεία των επιτροπών αυτών κυμάτιζαν μεσίστιες μέχρι και την κηδεία του ενώ το ίδιο συνέβη και στα βασιλικά ανάκτορα της Κοπεγχάγης με απόφαση της βασίλισσας Μαργαρίτας Β΄.

Βασίλισσα Άννα Μαρία

Την ημέρα της κηδείας, στις 16 Ιανουαρίου, χιλιάδες ήταν οι πολίτες που προσκύνησαν την σορό του Βασιλεως  Κωνσταντίνου στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Ελευθερίου στην πλατεία Μητροπόλεως, με το φέρετρο να είναι καλυμμένο με την ελληνική σημαία.

Ακολούθησε η Νεκρώσιμος Ακολουθία στον κυρίως Μητροπολιτικό ναό χoροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου Β΄ και παρουσία 12 Μητροπολιτών της Ιεράς Συνόδου. Μετά το πέρας της ακολουθίας εκφώνησε επικήδειο λόγο ο γιος του Κωνσταντίνου Β’, Παύλος.

Ασχημη  εντυπωση προκαλεσε διεθνως η  αυθαιρετη  αρνηση  του πρωθυπουργου να μην ταφει ο Βασιλευς με τιμες πρωην αρχηγου κρατους. Αυτο ειχε και θα εχει πολιτικο κοστος για την ΝΔ .

17 βασιλεις ηρθαν για την κηδεια του βασιλεως  και  το ελληνικο κρατος εδειξε  για ακομη μια  φορα το απαισιο προσωπο του και τα  κομπλεξ που το διακατεχουν. Δεν ειχε την πολιτικη ωριμοτητα να φερθει φιλοφρονα προς τους εταιρους μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση.Δεν ειχε την διπλωματια που απαιτειται για να δωσει καλη εντυπωση για λογους τουρισμου στην διεθνη κοινη γνωμη. Η μονη εννοια της κυβερνησης ηταν ο φοβος της μη τυχον διαμαρτυρηθουν τα κομμουνιστικα  κομματα της αντιπολιτευσης.Βεβαια ειναι γνωστοι οι υπογειοι δεσμοι των κομμουνιστων με την ΝΔ. Αναγονται στην εποχη του ψευτοεθναρχη με το επωνυμο Τριανταφυλλιδης.

.
Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΝΑ - ΜΑΡΙΑ
.
Η ΑΥΤΟΥ ΥΨΗΛΟΤΗΣ Ο ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -ΑΛΕΞΙΟΣ.
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ.
Ολες οι συνθηκες  με τις οποιες  ενωθηκαν τα σκλαβωμενα εδαφη  με τον αρχικο κορμο της Ελλαδος ρητα αναφερονται στο Βασιλειο της Ελλαδος και οχι στην...ελληνικη δημοκρατια. Αυτο μπορει καποιος εχθρος της Ελλαδος να το χρησιμοποιησει για να αμφισβητησει το καθεστως των απελευθερωμενων περιοχων....τοτε τι  γινεται; Πρεπει να επανελθει στην Ελλαδα το πολιτευμα της Βασιλευομενης Δημοκρατιας ταχιστα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου