ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Toν Γύρο του Πλανήτη Κάνει η Είδηση του Θανάτου του Βασιλιά Κωνσταντίνου


Το Hola! αποχαιρετά τον βασιλιά Κωνσταντίνο
Toν γύρο του πλανήτη κάνει η είδηση του θανάτου του βασιλιά Κωνσταντίνου
11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 23 - 00:24
Hello.gr Team
Toν γύρο του πλανήτη κάνει η είδηση του θανάτου του βασιλιά Κωνσταντίνου. Ο μονάρχης έφυγε από τη ζωή στα 83 του χρόνια έπειτα από οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο που τον οδήγησε στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία». Μετά από πολυήμερη μάχη κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Από το πλευρό του στιγμή δεν έφυγε η σύζυγός του βασίλισσα Άννα Μαρία αλλά και τα πέντε του παιδιά, που ήρθαν εσπευσμένα στην Αθήνα, από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Η πριγκίπισσα Αλεξία, ο πρίγκιπας Παύλος, ο πρίγκιπας Νικόλαος, η πριγκίπισσα Θεοδώρα και ο πρίγκιπας Φίλιππος, είχαν μεγάλη αδυναμία στον πατέρα τους και δεν θα μπορούσαν να μην βρίσκονται στο πλευρό του. Στην Ελλάδα βρίσκονται και οι αδερφές του βασίλισσα Σοφία και πριγκίπισσα Ειρήνη από την Ισπανία.

Η ανάρτηση του Hola! για τον θάνατο του βασιλιά Κωνσταντίνου

Το Hola! αποχαιρετά τον βασιλιά Κωνσταντίνο με μία συγκινητική φωτογραφία και ανάρτηση.

«Πέθανε ο Κωνσταντίνος, τελευταίος βασιλιάς της Ελλάδας και θείος του Φελίπε, βασιλιά της Ισπανίας’. Μετά από 37 χρόνια εξορίας, ο μοναχογιός του βασιλιά Παύλου και της βασίλισσας Φρειδερίκης, επέστρεψε στην πατρίδα του το 2013. Ο μεσαίος αδερφός της βασίλισσας Σοφίας και της πριγκίπισσας Ειρήνης πέθανε σε ηλικία 82 ετών στην Αθήνα.» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας το Hola! στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου