ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Στην Εντατική ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος – Τα Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Πώς είναι η κατάστασή του;
17-12-2021 | 13:13μμ
Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος βρίσκεται στο νοσοκομείο και εδώ και λίγες ώρες μπήκε στην εντατική.
Στην εκπομπή «Το πρωινό» ανέφεραν τα νεότερα για τη κατάσταση της υγείας του. «Διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών, διαγνώστηκε με πνευμονία και βρίσκεται στη μονάδα εντατική θεραπείας του νοσοκομείου, χωρίς όμως να είναι διασωληνωμένος.
Δεν έχει covid- 19, έχει εμβολιαστεί κιόλας. Απλώς λόγω του εγκεφαλικού που έχει υποστεί στο παρελθόν, παρακολουθείται εντατικά και από ώρα σε ώρα θα μάθουμε περισσότερα», ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.
https://www.espressonews.gr/celebrities/304387/teos-vasilias-konstantinos-entantiki/

2 σχόλια: