ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

 .                             

Ο Βασιλιας και η Διαδοχος μετεβησαν στο κεντρο εκπαιδευσης προσκοπων στον Πυργον Βασιλισσης και παρεστησαν στην τελετην ονομασιας του σε  ''Βασιλευς Παυλος'' του κεντρου.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑΝ
Με το αρματαγωγον ''Πηνειος'' μεταφερθηκαν το απογευμα της Κυριακης στην Κερκυραν οι ανδρες της ανακτορικης φρουρας οι οποιοι θα πλαισιωσουν τον βασιλεα Κωνσταντινον κατα την παραμονην του στο νησι. 
Ο Βασιλευς θα αφιχθει μαζι με την Διαδοχο πριγκιπισσα Ειρηνη και την βασιλισσα-μητερα Φρειδερικη. Ο Βασιλευς θα παραμεινει στην Κερκυραν επι 1,5 μηνα. Λογω βασιλικου  πενθους  δεν προβλεπεται  να γινει επισημη υποδοχη.
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 23/6/1964



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου