ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ.Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΩΝ ΜΙΑΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ!!!!

ΜΗΠΩΣ  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ  ΝΑ  ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ  ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ;; ΠΡΟΤΑΣΗ  ΝΑ  ΔΙΝΕΤΑΙ  Η ΘΕΣΗ  ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ  ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ  ΘΕΣΜΟ ΠΛΕΟΝ.
Νέο χτύπημα στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Τι έγραψαν για σύντροφο Κοτσώνη και 25η Μαρτίου


Γιατί πραγματικά ο Ιερώνυμος είπε όχι στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Αλήθεια και επικρίσεις

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Ποιος πραγματικά ο σύντροφος Παύλος Κοτσώνης και η κόρη Νιόβη [φωτο]
Νέο ύπουλο χτύπημα για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον σύντροφο της εκτός γάμου, Παύλο Κοτσώνη.
Σε γνωστό site της βαθιάς δεξιάς δημοσιεύτηκε άρθρο που χτυπά κάτω από το τραπέζι την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Παύλο Κοτσώνη.
Το άρθρο κατηγορεί την Κατερίνα Σακελλαροπούλου ότι επιβάλει τον σύντροφο της Παύλο Κοτσώνη και έμμεσα χτυπά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τη στηρίζει.
Διαβάστε το ύπουλο άρθρο για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Παύλο Κοτσώνη:
«Ο ελληνικός λαός είναι πλήρως απογοητευμένος από τον τρόπο εορτασμού της ιστορικής επετείου των 200 ετών από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης του 1821. Ένας εορτασμός που υποτίθεται θα έκανε την Ελλάδα επίκεντρο του κόσμου, αλλά εντέλει κατέληξε σε μία οδυνηρή φιέστα που εξόργισε τους πολίτες.
Συνεργάτες του πρωθυπουργού πάντως μελετώντας προσεκτικά τις αντιδράσεις των πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταλήγουν στο ότι η συμπεριφορά της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου ήταν αυτή που ζημίωσε περισσότερο την εικόνα της κυβέρνησης στα μάτια των Ελλήνων. Και η ανάλυση δείχνει ότι η ταύτιση του πρωθυπουργού με την πρόεδρο κάνει πλεόν κακό στην εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το πλέον ανησυχητικό είναι η αντίδραση του στρατεύματος, η οποία υποβόσκει εντός του Πενταγώνου αλλά εκδηλώνεται ανοιχτά από κορυφαίους αξιωματικούς εν αποστρατεία.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέες προσφορές έως -50% και 1+1 τώρα στο AB Eshop!

Αντιδράσεις που η ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες σχόλια οργής για την συμπεριφορά της προέδρου ειδικά κατά την διάρκεια της μεγάλης παρέλασης, όπου υποχρέωσε το στράτευμα να αποδώσει τιμές στον σύντροφό της!
Γεγονός πρωτοφανές στην ιστορία, που γίνεται ακόμα χειρότερο λόγω ακριβώς αυτής της ιστορικής στιγμής.


Η απόφαση λοιπόν της επικοινωνιακής ομάδας του μεγάρου Μαξίμου είναι η πλήρης απεμπλοκή του πρωθυπουργού από την πρόεδρο τουλάχιστον στο επικοινωνιακό κομμάτι. Θεωρούν ότι όταν μέσα φιλικά προσκείμενα στην κυβέρνηση προσπαθούν να υπερασπιστούν την συμπεριφορά της προέδρου, ζημιώνουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Βαριά και οδυνηρά είναι και τα δημοσκοπικά ευρήματα σχετικά με την πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ενδεικτικό το γεγονός ότι έχει σταματήσει πλέον να δημοσιεύεται η δημοφιλία της, γεγονός και αυτό πρωτοφανές. Αλλά τα ποσοστά είναι τόσο χαμηλά που πλέον η δημοσίευση τους θα δημιουργούσε αναταράξεις.
Η απόφαση αυτή των επιτελών του μεγάρου Μαξίμου, είναι εμφανής στα κυριακάτικα φύλλα που κυκλοφορούν σήμερα, όπου απουσιάζει πλήρως η οποιαδήποτε απόπειρα υπεράσπισης της προέδρου. Το χειρότερο; Απουσιάζει και η οποιαδήποτε αναφορά στον «μεγάλο εορτασμό»!
Είναι απολύτως κατανοητή η προσπάθεια των συνεργατών του πρωθυπουργού να υπερασπίσουν την εικόνα του. Είναι όμως άδικη η υποβάθμιση της εθνικής επετείου, επειδή απέτυχαν να εκπροσωπήσουν επάξια το έθνος και την ιστορία του η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου και η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και οι δύο ήταν επιλογές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.»



https://www.fimes.gr/2021/03/katerina-sakellaropoulou-kotsonis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου