ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Η ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ .......!



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ Η  ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΩΝ ΤΥΠΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!!
Γράφει ο Πέτρος Χασάπης .

 Η προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία της μεταπολίτευσης δοκίμασε στη Βουλή, στην κυβέρνηση, στην τοπική αυτοδιοίκηση και τον συνδικαλισμό, όλο το πολιτικό φάσμα από τη Δεξιά μέχρι την Αριστερά (φιλελεύθερους, σοσιαλιστές, αριστερούς). Η προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία της μεταπολίτευσης οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία, στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και το λαό στην οικονομική αφαίμαξη, στην εξαθλίωση και στον εξανδραποδισμό. Η προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία της μεταπολίτευσης έκλεισε το κύκλο της άδοξα και με καταστροφή. Πόσο μυαλό πια χρειάζεται για να καταλάβει και ο πλέον άσχετος περί τα πολιτικά ότι χρειαζόμαστε επειγόντως άλλο πολίτευμα με νέο Σύνταγμα; Ποιος άραγε περιμένει να δει καλύτερες μέρες με τους ίδιους θεσμούς και τα ίδια πολιτικά σχήματα και πρόσωπα; 

http://koukfamily.blogspot.gr/2017/12/blog-post_79.html
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου