ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ!!!

Πρεπει  η Πολιτεια επιτελους  να καλει  τον Βασιλεα σε ολες τις επετειους   ως  πρωην αρχηγο του κρατους.


        Δεν είμασταν εκεί για να ξέρουμε αν εψάλη ο πολυχρονισμός των μελών του Βασιλικού Οίκου της Ελλάδος, αλλά η υποδοχή και η ειδική δέηση έγινε με όλες τις τιμές και τα πρωτόκολλα. Ηχηρές κωδωνοκρουσίες, μέχρι και μετακίνηση της σωρού, για να χωρέσουν εκατέρωθεν της, Εκκλησιαστικοί και Βασιλείς.

        Μεγαλώσαμε με τον φόβο μην ακουστεί στην γειτονιά αναφορά στους Βασιλείς, είδαμε δημοσιεύματα και ακούσαμε φωνασκίες ακόμα και για έναν διάπλου τους στα Ελληνικά νησιά, αλλά επί αρχιεπισκοπίας Ιερωνύμου του Β΄ όλα άλλαξαν.

        Τον Σεπτέμβρη του 2014 άνοιξε ειδικά η ανακαινιζόμενη τότε Μητρόπολη, για να αναπέμψει ο Αρχιεπίσκοπος, ειδική δέηση για το χρυσό ιωβηλαίο των γάμων του τέως Βασιλικού ζεύγους.

        Κάθε χρόνο προβάλλεται όλο και περισσότερο η παρουσία των πολλών συνοδών Ιεραρχών του Αρχιεπισκόπου, στα μνημόσυνα των Βασιλέων στο Τατόι.

        Την 1η Ιουνίου 2017 ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, παρέστη στο ναό της Αγίας Βαρβάρας κατά την υποδοχή με κάθε επισημότητα των Βασιλέων Κωνσταντίνου και Άννης – Μαρίας, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και την συνοδεία του. Εκεί ήταν και ο πάλαι διάκονος των Ανακτόρων Αρχιμανδρίτης Πατρίκιος Καλεώδης.

        Της βασιλικής υποδοχής ακολούθησε ειδική δέηση υπέρ υγείας του Βασιλέως των Ελλήνων Κωνσταντίνου και των οικείων Του. Εμπρός στα λείψανα της μητέρας του Μεγάλου Βασιλέως των Ρωμαίων Αγίου Κωνσταντίνου, Αγίας Βασιλομήτορος Ελένης, ο αρχιδιάκονος έψαλε υπέρ των Βασιλέων και του Βασιλόπαιδος.

    Ο Μακαριώτατος  ευχηθηκε με συγκίνηση στον Μεγαλειότατο, την Μεγαλειοτάτη και τον Υψηλότατο Πρίγκηπα Διάδοχο Παύλο, ευλαβέστατο μάλιστα τον προσφώνησε, ώστε να αποβεί η δέηση εις αγαθόν.


      Σχολιο του  ''A.P.''
      Το ότι σήμερα επιτελους  με κυβέρνηση της Αριστεράς , ο Βασιλιάς περνά απαρατήρητος από την αρνητικη δημοσιότητα, απολαμβάνοντας τις εκκλησιαστικές τιμές και προσαγορεύσεις από τον  Αρχιεπίσκοπο, δειχνει οτι  αρχιζει να επικρατει μια πολιτικη ωριμοτητα  και νηφαλιοτητα που  ισως σε μερικους παλιους στην ηλικια να φαινεται καπως παραξενο ,αλλα η αληθινη προοδος αυτο ειναι ,η παυση των προκαταληψεων.

http://poimin.gr/zito-o-vasilefs/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου