ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ !


Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΩΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !


Παραθέτω τα παρακάτω στοιχεία για να αποδείξω ότι οι αρχαίοι Έλληνες έκαναν αποικίες στην Σκανδιναβία. 
Σίγουρα είχαν στις καινούριες πατρίδες το πολιτειακό σύστημα της βασιλείας και σίγουρα τα υπάρχοντα τώρα σκανδιναβικά βασίλεια είναι συνέχεια ελληνικών μυκηναϊκών βασιλείων !
<< 1. Το 2005, δύο σουηδοί καθηγητές Αρχαιολογίας (ο Kristian Kristiansen του Πανεπιστημίου του Gothenburg και ο Thomas B. Larsson του Πανεπιστημίου Umea) εξέδωσαν στο Cambridge University Press βιβλίο με τίτλο «Η αυγή της κοινωνίας της Εποχής του Χαλκού» (The Rise of Bronze Age Society), στο οποίο εξηγούν ότι η πληθώρα αυτών των ευρημάτων – αλλά και επιγραφών τόσο σε Γραμμική Α όσο και σε Γραμμική Β – δεν μπορεί να εξηγηθεί παρά με πολιτισμική επαφή των Μινωιτών και Μυκηναίων με τη Σκανδιναβία. Σημειώνουν δε ότι πρώτα έφθασαν στη σημερινή Νότια Γερμανία και τη Δανία, όπου έχουν βρεθεί σπαθιά και διαδήματα.

2. Για παράδειγμα, ένας επιγραφολόγος ονόματι Paul Schaffranke ισχυρίστηκε σε διάλεξη του 1995 (βλ. www.youtube.com/watch?v=ZO9OstWDAac) ότι αποκρυπτογράφησε τη σύμμεικτη γραφή των αρχαίων πινακίδων και ότι αυτή διηγείται ένα απίστευτο ρέκβιεμ των πρώτων εκείνων αποίκων της Αμερικής: ότι Έλληνες της Αλεξάνδρειας – φυγάδες της χριστιανοκρατούμενης πλέον Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας – κατέφυγαν στο τελευταίο προπύργιο των Φοινίκων, στη Μαυριτανία, κι από εκεί έφθασαν όλοι μαζί στις Μεγάλες Λίμνες, για να χτίσουν το μικτό και τελευταίο τους βασίλειο!

3. Θυμήθηκα ένα δημοσίευμα του 2010, από νορβηγική εφημερίδα, σύμφωνα με το οποίο είχαν βρεθεί μυστηριώδη γράμματα της περιόδου 1800 - 1000 π.Χ. σκαλισμένα σε γρανίτη. Τα γράμματα αυτά αποκρυπτογράφησε ως μινωικά ο νορβηγός γλωσσολόγος και ακαδημαϊκός Kjell Aartun και τιμήθηκε γι’ αυτό με το χρυσό μετάλλιο του βασιλιά. Κατά τον Aartun, οι μινωικές λέξεις μεταφράζονταν «Μαλακός και καθαρός», αναφερόμενες στο μεγαλύτερο κοίτασμα αργύρου όλης της Ευρώπης που είχαν εντοπίσει στο Kongsberg του Οσλο αυτοί οι απίστευτοι κυνηγοί θησαυρών. Αλλά μήπως είχαν αφήσει και άλλα ίχνη πίσω τους;

4. Πρωτάκουσα – από τον αείμνηστο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Αντώνη Κονταράτο, συγκεκριμένα – για το ενδεχόμενο αρχαίοι Ελληνες να είχαν φθάσει στην... Αμερική, ψάχνοντας για νέες πηγές μετάλλων.

5. Οι Μινωίτες Κρήτες ήσαν εκείνοι που πρώτοι πάτησαν το πόδι τους στο Νορντ Φρίσλαντ της νυν Γερμανίας. Κι αυτό συνέβη κατά το 1300 π.Χ.(Σ.Σ:Και εμάς διδάσκουν τα παιδιά μας οτι είχαμε “Κάθοδο Δωριέων” και άλλα περιεργα)>>.

6. Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΔΩ


Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΣΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ! ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ,ΑΡΑ ΕΙΧΑΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.
<<ΟΙ ΜΙΝΩΙΤΕΣ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 2.000 Π.Χ.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ

Έκπληξη προκάλεσε η ανεύρεση του χάλκινου άρματος του ηλίου στη Δανία, το 1902, στην περιοχή Τρούντχολμ, στη βορειοδυτική ακτή του νησιού Σγιέλαν (Sjælland).
Το άλογο στηρίζεται σε τέσσερις τετράκτινους τροχούς και ο δίσκος σε δύο, επίσης τετράκτινους τροχούς.
Ο δίσκος παριστάνει τον ήλιο και είναι επιχρυσωμένος από τη μια πλευρά. Η μέθοδος της επιχρύσωσης ήταν εντελώς άγνωστη στη περιοχή για τα επόμενα δυο χιλιάδες χρόνια.
Το χάλκινο άρμα μήκους 54 εκ. και ύψους 35 εκ. κατασκευάστηκε, με τη μέθοδο του χαμένου κεριού, μια επαναστατική μέθοδο χύτευσης των μετάλλων και κατασκευής χρυσών, αργυρών και χάλκινων τεχνουργημάτων, από δακτυλίδια έως αγάλματα.
Αυτή η μέθοδος χύτευσης του μετάλλου, που χρησιμοποιείται και σήμερα, ήταν ευρέως γνωστή και διαδεδομένη στον περιαιγαιακό χώρο, στην Κύπρο και στη Μέση Ανατολή, όπου διατηρούσαν ισχυρή την παρουσία τους οι Αιγαίοι, οι Μινωίτες και οι Κύπριοι.
Σύμφωνα με το Εθνικό Μουσείο της Δανίας τέτοιου είδους τέχνεργα δεν κατασκευάζονταν στην περιοχή πριν το τέλος της ύστερης εποχής του Χαλκού, που στη Δανία και στη Σκανδιναβική χερσόνησο είναι από το 1100 μέχρι το 550 π.Χ.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην ίδια περιοχή το 2012 έχουν ανευρεθεί τέσσερις σκελετοί που ανάγονται στο 3000 π.Χ. και οι οποίοι έκαναν τα σκανδιναβικά μέσα ενημέρωσης να πανηγυρίζουν ότι βρέθηκαν οι αρχαίοι πρόγονοί τους.
Η ανάλυση όμως DNA που ακολούθησε άμεσα, έδωσε γι αυτούς απογοητευτικά αποτελέσματα. Ο σκελετός γυναίκας απέδειξε ότι τρεφόταν με σιτάρι, προϊόν που καλλιεργήθηκε στην περιοχή περί τα 1500 χρόνια αργότερα.
Εντέλει οι ίδιοι οι Δανοί και Σουηδοί παραδέχτηκαν ότι οι σκελετοί ανήκουν σε μεσογειακούς ανθρώπους, ήτοι, Κύπριους ή Κρητικούς ή το πολύ μέχρι την Κορσική.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας Ευρώπης έχουν ανευρεθεί πάρα πολλά μινωικά και μυκηναϊκά ευρήματα.
Η εύρεση αυτή του άρματος του ηλίου μας επαναφέρει στο νου τις δικές μας αρχαιοελληνικές παραδόσεις, περί των Υπερβορείων, οι οποίοι λάτρευαν και τιμούσαν ιδιαίτερα τον Απόλλωνα, θεό του ηλίου. Για χάρη τους ο Θεός περνούσε τον μισό χρόνο κοντά τους, στην παγωμένη Υπερβορεία.
Κάθε χρόνο έστελναν, δια μέσω των πλωτών ποταμών της Ευρώπης, αποστολή από τρεις ιέρειες, για να προσφέρουν δώρα και θυσίες στον ναό του Απόλλωνα στη Δήλο.
Αναφορά στην Υπερβορεία κάνουν οι αρχαίοι οι αρχαίοι συγγραφείς Ηρόδοτος (Δ,13), Ησίοδος (Θεογονία, 211-235), ο γεωγράφος Στράβων (11.4.3.), ο ποιητής Πίνδαρος (Ίσθμια Ωδή 6 [...]καὶ πέραν Νείλοιο παγᾶν καὶ δι᾽ Ὑπερβορέους[...]) και ο Παυσανίας>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου