ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ

 
Από τη μια χαρά στην άλλη πάει η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια, καθώς μετά τον αρραβώνα της κόρης της Ιμάν με τον ελληνικής καταγωγής Τζαμίλ Αλέξανδρο Θερμιώτη, τον Ιούλιο, τώρα ανακοίνωσε ότι αρραβώνιασε τον πρωτότοκο γιο της, που είναι ο διάδοχος στον θρόνο.





«∆εν πίστευα ότι ήταν δυνατόν να αντέξω τόσο χαρά στην καρδιά μου! Συγχαρητήρια στον μεγαλύτερο γιο μου Χουσεΐν και στην όμορφη μέλλουσα σύζυγό του Ράτζουα», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες από τους μελλονύμφους.Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό «Hola!», ο αρραβώνας του 28χρονου γιου της βασίλισσας Ράνια και του βασιλιά Αμπντάλα Β’ με τη Ράτζουα Χάλεντ αλ Σαΐφ έγινε στις 17 Αυγούστου, στο σπίτι του πατέρα της νύφης, στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, παρουσία μελών και των δύο οικογενειών.Η 28χρονη Ράτζουα κατάγεται από οικογένεια σεΐχηδων της Σαουδικής Αραβίας, με επικεφαλής τον πατέρα της Χαλίντ μπιν Μουσάεντ μπιν Σαΐφ μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαΐφ. Μεγάλωσε με τις αδερφές της Ντάνα, Φαϊζάλ και Νάγιεφ, και σπούδασε στις ΗΠΑ, όπου πήρε πτυχίο αρχιτεκτονικής από το Syracuse University της Νέας Υόρκης.Σπουδαγμένος στις ΗΠΑ, με πτυχίο στη ∆ιεθνή Ιστορία από το Georgetown University, είναι και ο αρραβωνιαστικός της, πρίγκιπας Χουσεΐν, ο οποίος μελλοντικά θα αναλάβει τα ηνία της μακροβιότερης δυναστείας στον αραβικό κόσμο και της τριτης  αρχαιότερης στον κόσμο έπειτα από τον βασιλικό οίκο της Ιαπωνίας και  της  Δανιας.

https://www.espressonews.gr/celebrities/334294/vasilissa-rania-arravones-gios-iordania/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου