ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ

Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό APARTHEID » Ιούλιος 9th, 2006, 1:29 pm

Η βασιλευόμενη δημοκρατία αποτελεί επιτακτικό ηθικό και πολιτικοκοινωνικό αίτημα των καιρών μας.Αποτελεί τον θεσμό που ανενεώνει το ήδη χρεωκοπημένο κοινοβουλευτικό σύστημα και ενδυναμώνει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 


Ο Βασιλικός Θεσμός ικανοποεί στο σύνολο τους τα αιτήματα μιας μεγάλης πολιτικής αλλα και αποτελεί τα θεμέλια ενός συστήματος που δεν βασίζεται σε συμβιβασμούς και παραχωρήσεις ούτε στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ούτε στην ΗΘΙΚΗ μετριότητα. 

Η Βασιλεία θεσμοθετεί την ΕΘΝΙΚΗ και ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ,και συμβολίζει την ενότητα του Έθνους,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ κοινωνικής τάξης.Είναι η Κορωνίς της Χριστιανικής Ηθικής,της ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και των ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΞΙΩΝ. 

Η βασιλεία αποτελεί έναν παράγοντα ανεξάρτητο ώστε να παρεμβαίνει σε περιπτώσεις αδικίας και ρυθμιστικά σε θέματα αρχής. 

Η Βασιλεία είναι η μόνη ασφαλής βάση ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ,όποια μορφή αυτή και αν έχει-Μαρξισμός-αμοραλισμός-σοσιαλισμός-υλισμός κλπ. 

Ο Βασιλιάς συνιστά παροτρύνει,συμβουλεύει,εγγυάται,διευκολύνει τα κυριαρχικά δικαιώματα του κράτους και της δημοκρατίας.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ,στην Προεδρευόμενη Δημοκρατία,ο πρόεδρος έχει άμεση εξάρτηση απο τους παράγοντες της φαυλότητας(...) 

Με τις Ελληνορθόδοξες ηθικές βάσεις,η βασιλευόμενη δημοκρατία,αποπαγιδεύει τον κοινοβουλευτισμό απο την σήψη και την κακοδιοίκηση,ο πολίτης ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΜΑΙΟ των κομματικών διαφθορών ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ απαγκιστρωμένη απο την αλητεία,τα ναρκωτικά και την κραιπάλη.(....) 

Η Βασιλική Οικογένεια της Ελλάδος,είναι το ΣΥΜΒΟΛΟ και το ΠΡΩΤΥΠΟ για ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.Είναι ακριβώς όπως την θέλει ο κάθε Έλληνας,δηλαδή με ΗΘΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.Οι πρίγκηπες αναγνωρίζουν το δικαίωμα-το αναφαίρετο δικαίωμα- στους γονείς τους να τους κατευθύνουν και να τους διδάσκουν. 
Οι Βασιλόπαιδες έχουν ανατραφεί έτσι ώστε να γνωρίζουν ότι ο μεν γονιός ασκεί την ηθική εκπαίδευση μέσα στα πλαίσια της οικογένειας,ο δε δάσκαλος ασκεί την πνευματική αγωγή σαν προπαίδεια της μέλλουσας επιστημονικής κατάρτισης 
Η Βασίλλισα είναι παράδειγμα προς μίμηση για κάθε Ελληνίδα μητέρα,για κάθε σωστή σύζυγο.Η ΗΘΙΚΗΣ της συμπεριφορά και Η ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ μας δίνει να καταλάβουμε την αξία των πολύχρονων παραδοσιακών αξιών,όπως το ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ,που πρεσβεύει την ενότητα και την κοινωνική συνοχή του Ελληνικού λαού. 
Είδαμε ποτέ στην Βασιλική μας Οικογένεια τον Πατέρα και σύζυγο να διαλύει την οικογενειακή του εστία,για να είναι στην αγκαλιά κάποιας παλλακίδας,Π.Χ Ανδρέας Παπανδρέου και να ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ? 

Μόνο ο θεσμός της Βασιλευόμενης Δημοκρατίας αποτελεί την εγγύηση για μια ηθική μεταρρύθμιση. 

ΠΗΓΗ-Ανεπίσημη Σελίδα του Βασιλικού Οίκου της Ελλάδος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου