ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Όταν ο βασιλιας Κωνσταντίνος άναψε το τσιγάρο του Ντίνου Ηλιόπουλου!!!


07/07/2020
Είναι γνωστό ότι ο  βασιλιας Κωνσταντίνος ήταν λάτρης του θεάτρου και των ηθοποιών. Σχεδόν κάθε βράδυ βρισκόταν και σε διαφορετική παράσταση.  Σε μια από τις παραστάσεις που πήγε ως διάδοχος του θρόνου τότε ήταν και στο θρυλικό “Έκτο Πάτωμα” που πρωταγωνιστούσε ο Ντίνος Ηλιόπουλος. Ο μεγάλος κωμικός χωρίς κανέναν δισταγμό ζήτησε φωτιά για ανάψει το τσιγάρο του. Και ο  βασιλιάς δεν αρνήθηκε: του πρόσφερε απλόχερα τον αναπτήρα του! Η φωτό είναι από το θέατρο “Γκλόρια” το  1964.
https://respectnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου