ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

ΓΙΟΡΤΑΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ  ΠΑΡΕΣΤΗ  ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ  ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ
 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΩΤΑΤΟΥ!  ΑΥΤΟ  ΔΕΝ  ΗΘΕΛΑΝ  ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ...ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ  ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ  ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ  ΘΕΣΜΟ.
 Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ  ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ 
 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ Η  ΥΔΡΕΥΣΗ  ΣΕ 1221 ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 ΚΑΠΟΤΕ  ΥΠΗΡΧΕ  ΣΧΟΛΗ ΑΔΕΛΦΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ''ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ  ΟΛΓΑ''!
 ΤΑ  ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ  ΣΤΗΝ  ΚΟΖΑΝΗ !
 ΤΑ  ΚΤΙΡΙΑ  ΣΤΟΛΙΖΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ  ΤΩΝ   ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 4/12/1966

2 σχόλια:

  1. Πολύ σωστό το εισαγωγικό σημείωμα, ότι «ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β’ άδικα έχασε τον θρόνο του, αλλά παραμένει πάντοτε ο ηγέτης του έθνους» κτλπ…
    Ο βασιλιάς δεν ανήκει σε κανένα πολιτικό κόμμα, δεν είναι πολιτικός, είναι ο ουδέτερος ανώτατος άρχοντας που «συμβολίζει την ενότητα και τη συνέχεια του έθνους» και στέκεται μακριά από πολιτικά κόμματα, σε αντίθεση με τον πρόεδρο της δημοκρατίας που είναι κομματικός, προέρχεται ως συνήθως από κάποιο πολιτικό φορέα και είναι εντελώς διακοσμητικός, στην ουσία δεν προσφέρει απολύτως τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή