ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ .Ο ΠΑΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ.

               
Ο  βασιλιάς Κωνσταντίνος στα Γιάννενα μιλάει για την Ελλάδα [εικόνες]

ΕΛΛΑΔΑ24|02|2013 | 11:31

Ιδιαίτερα ευδιάθετος εμφανίστηκε ο  βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος πραγματοποιεί από το Σάββατο διήμερη επίσκεψη στα Γιάννενα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο βασιλιας  Κωνσταντίνος μαζί με τη γυναίκα του βασίλισσα Αννα- Μαρία, τους πρίγκιπες  γιους του Παύλο και Νικόλαο και τα εγγόνια του, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Εμίν Αγά, ενώ στη συνέχεια συνομίλησε με τους δημοσιογράφους, τονίζοντας πως θα πρέπει οι Ελληνες να είναι ενωμένοι.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ  ΜΕΓΑΛΕΙΩΤΑΤΟΥ

«Συμπληρώνονται εκατό χρόνια από τότε που ο παππούς μου ήταν εδώ και ήταν μία ευκαιρία για τα εγγόνια μου και τα παιδιά μου να δουν την περιοχή. Είναι μία συγκινητική επίσκεψη. Από δω ξεκίνησε η απελευθέρωση των Ιωαννίνων... Στην Ελλάδα έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Ο κόσμος υποφέρει κι αυτό πρέπει να αλλάξει γρήγορα. Υπάρχει κάποιο φως, οι ξένοι αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολες μέρες. Δεν μας έχουν στην απομόνωση κι αυτό είναι καλό σημάδι. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Όταν η Ελλάδα υποφέρει, μόνο η ένωση μπορεί να μας βοηθήσει. Όλοι οι πολιτικοί έχουν υπόψιν τους πως αν δεν τα βρούνε ο κόσμος θα θυμώσει παραπάνω. Προσπαθούν να βρουν μία λύση».







Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ,ΚΥΤΤΑΞΤΕ ΠΡΟΣ ΜΟΣΧΑ ΜΕΡΙΑ  ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου