ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Η Α.Μ. ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος εγκαινιάζει τη θεμελίωση της 3ης μονάδας ΑΗΣ/ΔΕΗ Πτολεμαΐδας το 1964

 Η Α.Μ. ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος εγκαινιάζει τη θεμελίωση της 3ης μονάδας ΑΗΣ/ΔΕΗ Πτολεμαΐδας το 1964 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 16/05/2018 

Δημοσιεύτηκε απο: e-ptolemeos team σε Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, Στήλες 16/05/2018 | 09:15

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος στα εγκαίνια θεμελίωσης της 3ης μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.Παρουσία Υπουργών της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, Εκκλησιαστικών αρχών, Βουλευτών, ανωτάτων δικαστικών λειτουργών, Στρατιωτικών και λοιπών πολιτικών αρχών, της ηγεσίας της ΔΕΗ και πλήθος κόσμου από τη Δυτική Μακεδονία και όχι μόνο, η Α.Μ. ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος θεμελιώνει την κατασκευή της 3ης μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ. 

Στη φωτογραφία διακρίνουμε: Την Α.Μ. το Βασιλιά, Κωνσταντίνο , τον συμπολίτη μας Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, τον Υπουργό, Γιάννη Ζίγδη  και τον συμπολίτη μας Βουλευτή, Γιώργο Λαζαρίδη και πολλούς  άλλα  αξιωματούχα  στελέχη της Κυβέρνησης και όχι μόνο, τους.. γνωστούς μας-άγνωστους..

Το Θείο τελετουργικό τέλεσε : Ο Μητροπολίτης, Φλωρίνης Πρεσπών, Αλμωπίας και Εορδαίας , Π. Βασίλειος .      Η θλίψη και το μαύρο περιβραχιόνιο  μαρτυρεί την πρόσφατη απώλεια του Πατρός  του  και Βασιλέως Παύλου των Ελλήνων, ενώ ο καλός μας φίλος φωτογράφος, από το εσωτερικός της ομήγυρης των επισήμων προσπαθεί να αποθανατίσει τη “ φάση “ της επιθυμίας του νερού νέου Βασιλέως  Κωνσταντίνου..

https://e-ptolemeos.gr/i-a-m-o-vasilias-konstantinos-egkainiazei-ti-themeliosi-tis-3is-monadas-ais-dei-ptolema-das-to-1964-apo-tin-stili-toy-k-g-kazantzi-ston-palmo-16-05-2018/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου