ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β ΄ ΑΔΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ο ΕΘΝΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΡΩΜΕΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

KING CONSTANTINE ΙΙ EXTRACTED OF HIS THRONE UNFAIRLY . BUT ALWAYS REMAIN THE NATIONAL LEADER. THE NATIONAL ROLE OF THE KING IS INDEPENDENT FROM THE HEAD OF THE STATE. KING IS ALWAYS THE FATHER OF THE NATION. WITH MONARCHY BECOME VISIONABLE THE ROMAN FOLLOWING OF THE GREEK NATION.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΥΡΕΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ   ΘΥΡΕΟΣ
ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 03 ΙΟΥΛ 1966 ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ !!!






 ΝΑ  ΠΟΥ  Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΔΑ  ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΥΝΩΜΟΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !

ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ  ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΔΕΙΧΝΟΥΝ  ΟΤΙ  Η  ΒΑΣΙΛΕΙΑ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΗΤΑΝ  ΘΕΣΜΟΣ  ΠΟΥ  ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ !! ΑΛΛΑ  Ο  ΕΧΘΡΟΣ  ΗΤΑΝ  ΥΠΟΥΛΟΣ.... .. ΗΤΑΝ  ΜΕΣΑ  ΣΤΑ  ΤΕΙΧΗ  Ο  ΕΧΘΡΟΣ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ  ΚΛΠ) 

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 01 ΙΟΥΛ 1966 ΚΑΙ 29 ΝΟΕ 2009

Σχετική εικόνα

Την Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη επισκέφθηκε ο βασιλιάς Κωνσταντίνος

Με την ιδιότητά του ως επίτιμου μέλους της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, επισκέφθηκε σήμερα 29 Νοεμβρίου την Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης», ο  βασιλεύς Κωνσταντίνος.

Τον  βασιλιά ξενάγησαν στους χώρους της Ολυμπιακής Πινακοθήκης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης και ο πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας.
Αποτέλεσμα εικόνας για ο βασιλιας επισκεφθηκε την ολυμπια
Ο  βασιλιάς, ως Χρυσός Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας το 1960, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την έκθεση των ψηφιδωτών που αναπαριστούν το λογότυπο που επέλεξε κάθε πόλη που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, και συγχαίροντας τον κ. Δήμαρχο, τόνισε ότι θα προτείνει να φιλοξενηθεί η έκθεση και στο Ολυμπιακό Μουσείο της Λωζάνης.

 Παράλληλα ο βασιλεύς ξεναγήθηκε και στο Διεθνές Ολυμπιακό Μουσείο Κεραμικής Γλυπτικής, που βρίσκεται δίπλα από την Πινακοθήκη.
http://www.voreini.gr/

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 01 ΙΟΥΛ 1966-ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ

 ΟΙ  ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΤΕ  ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ  ΤΗΝ ΡΩΜΕΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ   ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ !
 Ο  ΒΑΣΙΛΕΥΣ  ΗΤΑΝ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

 Ο  ΒΑΣΙΛΕΥΣ   ΠΡΟΤΕΙΝΕ  ΣΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ  ΤΟΝ  ΘΕΣΜΟΝ ΤΗΣ ΘΕΡΙΝΗΣ   ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ   ΕΡΓΑΣΙΑΣ   ΜΕΤΑ   ΑΠΟΔΟΧΩΝ !





 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ  ΤΗΣ ΕΔΑ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ) ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ  ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ !
 ΜΗΠΩΣ  ΤΟ  ΣΚΟΤΕΙΝΟ  ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ  ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ  ΕΔΩ ?
 Ο  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΩΣ  ΣΟΦΟ ΚΒΕΡΝΗΤΗ  ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ  ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ  ΣΤΟΡΓΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !
















ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ''

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 06 ΙΑΝ 1966


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ'' 07 ΙΑΝ 1966
-Γιατι  ο Βασιλευς και η κυβερνηση  δεν παραβρεθηκαν στην τελετη καταδυσεως του Τιμιου Σταυρου στον Πειραια ?
- Για 2 λογους 
1ος λογος .Ο μητροπολιτης Πειραιως Χρυσοστομος ηταν αντικανονικα  τοποθετημενος  στον Πειραια και ο Βασιλευς και η κυβερνηση δεν ηθελαν με την παρουσια τους εκει να τον νομιμοποιησουν!
2ος λογος .Ο Γ.Παπανδρεου μαζι με την ΕΔΑ(κομμα αριστερο -κομμουνιστικο) μετεβαλλαν την θρησκευτικη τελετη   σε  θλιβερη οχλοκρατικη εκδηλωση,χωρις να σεβαστουν ουτε την θρησκεια,ουτε  την  πολιτεια ,ουτε  τους θεσμους !
ΜΕ  ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ  ΕΦΕΡΝΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ !
Ακολουθει σειρα ντοκουμεντων απο την θλιβερη  κομματικη εκμεταλευση της ιερης τελετης απο τον Παπανδρεου !!!